« Goochelen?
  » Beter, niet groter

Lijsttrekkers schrijven mee op Nijmegen Centraal

Zaterdag 25 Februari 2006
Politiek | door Martijn Vet

Vanaf aanstaande maandag tot aan de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart staan de vaste schrijvers van Nijmegen Centraal hun plaats af. De komende dagen dient deze site als podium voor de lijsttrekkers en vertegenwoordigers van de partijen die meedoen aan de verkiezingen in Nijmegen. Elke dag leest u hier een column, waarin op prikkelende en onderhoudende wijze een of meer typisch Nijmeegse onderwerpen aan de orde komen. Schaamteloze partijpropaganda dus, maar dan wel verpakt in unieke bijdragen, in de geest van deze site.
Van de twaalf partijen waarop u dinsdag over een week kunt gaan stemmen, leveren er acht een bijdrage: CDA, D66, GroenLinks, Nijmegen Nu, PvdA, SP, Stadspartij en VVD.
Wilt u meepraten? Graag! Onder iedere bijdrage vindt u zoals gebruikelijk de koppeling naar het reactievak.

Uiteraard is de redactie verheugd over de positieve respons van de deelnemende partijen. Acht reacties uit twaalf, het is geen slechte score al zeggen we het zelf. Toch kun je je afvragen waarom de overige vier kennelijk geen behoefte hebben aan gratis publiciteit. Verder zijn we, na�ef als we misschien zijn, toch wel enigszins verbaasd dat sommige partijen voor ons gewone burgers op geen enkele manier te bereiken zijn. Een e-mailtje is in deze drukke campagnetijden snel over het hoofd gezien, maar van partijen en individuele raadsleden die in ruim twee weken tijd niet op herhaalde oproepen reageren, worden we niet vrolijk. Telefoons die, ook tijdens de offici�le 'openingstijden', onbeantwoord overgaan en niet eens een voicemail produceren, je zou het in een bananenrepubliek verwachten, maar toch niet in ons ontwikkelde Nijmegen? En wat te denken van de volgende mededeling: wegens zeer drukke toestanden in verband met onze verkiezingscampagne zie ik helaas geen kans een stuk in te dienen? Pardon? Is een volle dag gratis aandacht op een website met gemiddeld zo'n 600 unieke bezoekers per dag geen onderdeel van de campagne? Hoe serieus u deze partijen neemt, is natuurlijk aan u als kiezer.

Wij wensen iedereen de komende acht dagen veel plezier, wijsheid en inspiratie voor het maken van de uiteindelijke keuze op 7 maart.

De redactie

dodie () (URL) - 17 04 06 - 02:13
It looks like you really had a nice time.


polly () (URL) - 19 04 06 - 17:49
I like your website alot…its lots of fun… you have to help me out with mine…


sonia () (URL) - 25 04 06 - 02:59
Hi you have a nice homepage


clifford () (URL) - 26 04 06 - 04:08
Great. Thanks!


dianne () (URL) - 15 05 06 - 10:27
Follow your dreams, you can reach your goals.


melony () (URL) - 16 05 06 - 00:29
Hope you come back soon!!


leon () (URL) - 17 05 06 - 08:35
Follow your dreams, you can reach your goals.


kristina () (URL) - 18 05 06 - 05:11
Your pictures are great.


alaine () (URL) - 21 05 06 - 14:29
Hope you come back soon!!


fawn () (URL) - 22 05 06 - 05:11
Follow your dreams, you can reach your goals.


lesia () (URL) - 23 05 06 - 07:16
It looks like you really had a nice time.Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie: / Textile

  ( Register your username / Log in )

Kattebel: Ja, stuur mij email als iemand anders reageert.  

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.