Regels voor reageren

We staan open voor elke mening over de artikelen. Discussies hierover zien we dan ook graag tegemoet. Reacties worden meteen geplaatst op de site, maar worden wel door ons beoordeeld. We wijzigen of verwijderen een reactie als:

  • deze grove of beledigende uitlatingen bevat, of uitingen die bij wet verboden zijn, zoals discriminatie, racisme en het openbaar maken van privacygevoelige gegevens;
  • daarin reclame wordt gemaakt of een oproep geplaatst wordt tot het deelnemen aan activiteiten, evenementen of onderzoeken.

Daarnaast verzoeken we iedereen om reacties zo bondig mogelijk te houden en zich zo veel mogelijk te houden aan het onderwerp van het artikel. Mocht naar onze smaak te zeer worden afgeweken van het oorspronkelijke onderwerp, dan zullen we de discussie een duwtje in de juiste richting geven. Naderhand zullen we zo nodig reacties die niets toevoegen aan de discussie verwijderen.

Personen die we herhaaldelijk hebben moeten aanspreken op het overtreden van deze richtlijnen, zullen we in het uiterste geval de mogelijkheid tot reageren ontzeggen.